Detta mail eller dokument har eller kommer att granskas av Conscriptor AB:s Informationssäkerhetsansvarige, då systemet automatiskt larmat om att det kan finnas känsliga uppgifter i innehållet eller information som kan leda till en fysisk person som ni/du mailat eller delat. Om du nyligen skickat eller mottagit ett mail med känsliga eller personuppgifter till eller från Conscriptor AB. Vänligen radera det mailet från din inkorg/utkorg.

– Efter granskning och innehållet bedöms att det följer GDPR samt Conscriptor AB:s regler & policys, kommer det att skickas vidare till mottagaren.

– Uppfyller inte mailet eller dokumentet GDPR samt Conscriptor AB:s regler & policys kommer ni bli informerad om detta, genom att ni får detta mail och kan komma bli kontaktad av Conscriptor AB:s Informationssäkerhetsansvarige.

– Sekretessbelagd personinformation mailas aldrig!

– För mer info om Conscriptor:s personuppgiftspolicy klicka HÄR!!!

– Är du anställd på Conscriptor vänligen klicka HÄR!!! för att komma till Regler och instruktioner för informationssäkerhet (inkl. kriterier för informationsklassning) . (Funkar bara för anställda)

 

Mvh: Conscriptor AB