Vi söker landets bästa medicinska sekreterare

Är du snabb och vet att det du skriver är korrekt? Förstår du dialekter och olika sätt att diktera? Skulle flexibel arbetstid hjälpa dig att få ihop livspusslet? Hur skulle det kännas att få jobba ostört?

Som läkarsekreterare på Conscriptor ingår du i ett team som skriver journaler åt ett antal mottagningar och vårdcentraler. Du arbetar hemma, från en avskild arbetsplats. Många tycker att de arbetar effektivare hemifrån. På jobbet är det alltid mycket som stör, framför allt om flera sitter i samma rum. Och du slipper nästan alla möten när du jobbar på distans.

När du blivit varm i kläderna avgör du själv din lön – ju mer du skriver, desto mer tjänar du. Men självklart passar vår modell inte alla. Kallar du på hjälp så snart tekniken trilskas så är det här jobbet nog ingenting för dig. Men är du självständig, lagom disciplinerad och försöker lösa problemen själv – då är du välkommen med din ansökan. Du ska ha arbetat några år som läkarsekreterare och har den utbildning som krävs.

Du har språkkänsla, behärskar olika specialiteters medicinska terminologi och kan arbeta i flera olika journalsystem. Har du erfarenhet av DRG-/KVA-registrering så är det en merit.

Kvalifiktationer
  • Du har formell utbildning och flera års erfarenhet
  • Du skriver snabbt och korrekt
  • Du förstår dialekter och olika typer av diktat – har språkkänsla
  • Du behärskar medicinsk terminologi och kan flera journalsystem
  • DRG-/KVA-registrering är en merit

Jag har flexibel arbetstid och kan arbeta hemifrån ostört! 

Kontakta Conscriptors personalavdelning
Skicka in ansökan