Vi söker landets bästa medicinska sekreterare

(Just nu har vi inga lediga tjänster men du är ändå välkommen med en intresseanmälan) 

Letar du efter ett inspirerande, omväxlande och roligt arbete? Är du driven och nyfiken med en hunger för att utvecklas inom den vårdadministrativa branschen? Varmt välkommen att söka till vårt glada gäng på Conscriptor AB!

Vi ser att du är snabb, noggrann och korrekt i skrift med en lätthet för att komma in i och förstå dialekter, olika brytningar och ny terminologi. Du värjer dig inte för att anta nya administrativa utmaningar, alltid med kunden och patienten i fokus. Att utföra ett målinriktat självständigt arbete liksom att med lyhördhet verka för ett gott samarbete med kollegor i grupp, kunder och chefer är en självklarhet för dig. Tydlig kommunikation och positivt engagemang är också en naturlig del av ditt sätt att arbeta.

ANSVAR/ROLLBESKRIVNING

Som den viktigaste delen av vår produktion ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att med utmärkt kvalitet vårddokumentera och säkerställa utskriftsleverans av journaler enligt våra kunders olika avtal. Varje medarbetare har ett eget ansvar att följa våra policys, regler samt det digitala informationsflödet gentemot kollegor, kunder och företaget.

Du arbetar hemifrån på distans och ingår i ett team bestående av ett antal sekreterare och kunder. Din teamplacering avgörs av din befintliga kompetens och erfarenhet. Du och kollegorna i teamet samarbetar kring ett antal kunder och tillsammans ansvarar ni för att rutiner och avtal följs. Du arbetar efter en schemalagd produktionsplanering under kontorstid 8-17 med möjlighet, i samråd med din gruppchef, till flexibla tider för att främja just ditt individuella livspussel.

Du har ett väl avskilt och insynsskyddat arbetsrum, en pc/laptop samt en fast/fiber internetuppkoppling.

Vi tillhandahåller en virtuell arbetsdator som installeras på din pc, pedal, hörlurar, utbildning i våra interna system, friskvårdsbidrag, terminalglas mm. Vi har en provisionsbaserad lönemodell, kollektivavtal med Vision samt pensionslösningar via Collectum.

Vi som jobbar på Conscriptor anser att det är viktigt att vi lever upp till, och att vårt dagliga arbete karaktäriseras av våra värdeord; vi är flexibla, vi är lyhörda och vi är pålitliga, såväl i det interna såväl som externa arbetet!

KvalifiktationSKRAV
  • Utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör med några års erfarenhet från primär- och/eller landstingsvård.
  • Bred kompetens i minst ett journalprogram.
  • Påläst och införstådd avseende sekretess och GDPR.
  • Goda IT-kunskaper och vana att arbeta med digitala verktyg.
  • Goda kunskaper inom medicinsk terminologi samt behärska det svenska språket i tal och skrift.
  • Kunskaper i KVÅ/diagnosregistrering.

Jag har flexibel arbetstid och kan arbeta hemifrån ostört!

Svar på vanliga frågor 

MERITERANDE
  • Behärska flera journalsystem.
  • DRG-utbildning.
  • Erfarenhet av medicinsk terminologi inom flera specialistvårdsområden så som t.ex. ögon, hud, ortopedi etc.
Kontakta Conscriptors personalavdelning
Skicka in ansökan