fbpx

Kapitalfond køber digitale sundhedsfirmaer for trecifret millionbeløb

Kapitalfonden Verdane overtager og fusionerer de digitale sundhedsfirmaer Max Manus og Conscriptor, som begge arbejder med teknologier, der skal lette den administrative byrde på læger og sundhedsplejere. Købet medfører nye investeringer i Danmark.

Den norske kapitalfond Verdane, der herhjemme er kendt for sit ejerskab af parkeringsappen Easypark og modesiden Boozt.com, bruger nu et trecifret millionbeløb på at købe to selskaber fra den digitale del af life science-branchen.

Verdane overtager det norske familiefirma Max Manus og det svenske firma Conscriptor og slår dem sammen til ét selskab, der får kapitalfonden som hovedejer.

Formålet er at skabe en nordisk kæmpe i en niche, som går ud på at lette den administrative byrde, der presser personalet på hospitaler og klinikker.

”Vi mener, at det nordiske sundhedssystem er nødt til at kunne arbejde mere effektivt i fremtiden. Et af de steder, hvor vi mener, at det i høj grad er muligt at effektivisere, er den administrative del, og specifikt håndteringen af diktater fra læger og sygeplejersker,” siger Jakob Tolleryd, der er partner i Verdane, til MedWatch.

Läs hela artikeln på itwatch.dk >>