fbpx

Conscriptor på LSF:s kongress

-Det här är ett bra tillfälle för oss förstås. Kongressen är ett viktigt forum för medicinska sekreterare och sekreterare behöver vi fler ständigt fler av, säger Malin Hesser Carlsson efter Conscriptors närvaro på LSF:s kongress i Stockholm under veckoslutet.

Nära 200 medicinska sekreterare fanns med under torsdagen då bland annat förbundets 65-års dag firades. Conscriptor hade en monter med på kongressen. En ganska välbesökt monter, med mycket matnyttigt för besökarna!

-Lite svårt att veta exakt hur många besökare vi hade hos oss. Men uppskattningsvis ett 40-tal pratade vi med och delade ut dryga hundratalet rekryteringsfoldrar. Så det blev en bra mässa för oss, säger Malin Hesser Carlsson, HR-ansvarig på Conscriptor.

På bilden här intill syns Sabine Geiser och Malin Hesser Carlsson i montern under LSF-kongressen i Stockholm och på bilden nedan finns även LSF:S ordförande Helena Zander med.